Chrissy Teigen esitteli koskettavan tatuointinsa – edesmenneen pojan nimi ranteeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja kirjailijana tunnettu Chrissy Teigen odotti kolmatta lastaan muusikko John Legendin kanssa. Perheeseen oli määrä syntyä toinen poika, mutta vanhemmat ilmoittivat taannoin hyvin surullisia uutisia siitä, että Chrissy Teigen oli saanut keskiraskauden keskenmenon.

Chrissy Teigen ja John Legend antoivat pojalle nimeksi Jack. Nyt Chrissy Teigen on esitellyt sosiaalisessa mediassa uutta tatuointiaan, jonka hän on ottanut pojan muistoksi. Teigen on tatuoinut ranteeseensa nimen Jack, joka muistuttaa tähteä joka päivä pienen pojan lyhyestä läsnäolosta.

Chrissy Teigen sai keskiraskauden keskenmenon kun Jack-vauva oli ehtinyt kasvamaan 20-viikkoiseksi. John Legendillä on käsissään samantyyliset tatuoinnit, joissa lukee nimet Chrissy, Miles ja Luna.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Chrissy Teigen gets tattoo in honour of son Jack following pregnancy loss On Halloween, Chrissy Teigen, 34, unveiled a touching tribute to her late son who died after 20 weeks of pregnancy. While on a "date night" with her husband, Teigen shared a photograph of her and John Legend holding hands. On her wrist is a new tattoo, It features Jack’s name written in cursive script. The inking is located just above another tattoo Chrissy got in honour of her family, which reads "John – Luna – Miles," a nod to her husband and their daughter Luna Simone, 4, and son Miles Theodore, 2. Legend, 41, has a matching tattoo featuring the names, "Chrissy – Luna – Miles." #cocowondersblog #cocowondersblogaddicts #cocowondersconnection #moreoncocowondersblog #cocohousellc #chrissyteigen #isabel

Henkilön CocoWonderTV (@cocowondersblogaddicts) jakama julkaisu