Emily Ratajkowski taas alastomana somessa – näin vartalo muuttuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Emily Ratajkowski paljasti viikko sitten olevansa raskaana. 29-vuotias tähti odottaa aviomiehensä Sebastian Bear-McClardin kanssa heidän esikoistaan ja on ihmeissään siitä millaisia muutoksia raskaus on jo nyt tuonut tullessaan.

Emily Ratajkowski paljasti Instagram-kanavallaan olevansa nyt raskauden puolessa välissä. ”20. viikolla raskaana. Opettelen tutustumaan uuteen vartalooni”, kaunotar kommentoi peilin kautta ottamiaan kuvia. Kuvissa naisella on yllään vain sukat, mutta hän on muuten alasti ja peittää omalla kädellään paljaat rintansa.

Tähden ensimmäinen kuva raskausvatsan kanssa julkaistiin Vogue-lehdessä, minkä lisäksi nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa lyhyen kotivideon, jossa hänet nähtiin alastomana. Emily Ratajkowski piilotteli raskauttaan pitkään ja pukeutui peittävästi, mutta nyt kun uutisesta on tullut julkista, nainen näyttää haluavan esitellä vartalonsa muutoksia muillekin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

20 weeks 🤍 getting to know my new body

Henkilön Emily Ratajkowski (@emrata) jakama julkaisu