Mariah Carey julisti joulun odotuksen alkaneeksi: ”Nyt on aika!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mariah Carey on tehnyt menestyksekästä uraa laulajana jo kymmenien vuosien ajan. Yksi hänen suurimmista hiteistään on jouluaiheinen All I Want for Christmas is You -kappale, joka on jo 25 vuoden ajan kuulunut maailman suurimpiin jouluhitteihin.

Mariah Carey julkaisi huvittavalla videollaan joulunodotuksen alkaneeksi. Tähti julkaisi Instagram-kanavallaan videon, jossa Halloweenin jälkeen pelottava hahmo avaa oven, jonka takana Carey jo odotteleekin joulukoristeineen. ”On aika”, Mariah Carey ilmoittaa pilke silmäkulmassa.

Mariah Carey tietää itsekin hyvin sen, että hänen kuuluisalta joululaulultaan on joulun lähestyessä lähes mahdotonta välttyä. Nainen on kuitenkin ottanut kaiken ilon irti siitä, että kohta hänen musiikkiaan aletaan jälleen soittamaan ympäri maailmaa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Guess what? ❄️

Henkilön Mariah Carey (@mariahcarey) jakama julkaisu