Täydellinen nainen paljasti nenäleikkauksensa: ”Niin moni spekuloi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja tuottaja Kyle Richards on tunnettu Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta, jonka vakiokalustoon perheenäiti on kuulunut jo vuosien ajan. Viime aikoina naisen muuttunutta ulkonäköä on ihmetelty sosiaalisessa mediassa, minkä vuoksi Richards päätti itse rehellisesti kertoa ottamistaan toimenpiteistä.

Kyle Richards kertoi vuosi sitten murtaneensa nenänsä, jonka seurauksena nenästä osoitti pieni luu ulospäin. Tämä oli häirinnyt naista pitkään minkä vuoksi hän päätti viimein tehdä asialle jotakin. Samalla tähti sai apua myös hengitysongelmiinsa, joita hänellä on ollut nenän ahtaiden hengitysteiden vuoksi.

Kyle Richards myönsi People-sivuston mukaan, että korjaustoimenpiteiden lisäksi myös nenän ulkonäköä paranneltiin. 51-vuotias Richards oli toivonut kapeampaa nenän kärkeä, joka hänelle oli leikkauksen yhteydessä loihdittu.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Got to snuggle baby Dove today 🤍🙏 🕊

Henkilön Kyle Richards Umansky (@kylerichards18) jakama julkaisu