Alessandra Ambrosion kuvat muistuttavat kuumasta kesästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähti on sittemmin jättänyt suositun muotitalon, mutta hän on kuitenkin jatkanut mallin töitä harvakseltaan eri muotitaloille.

Reilu kuukausi sitten 39-vuotias kaunotar nähtiin Burberryn mallina uudessa mainoskampanjassa, mutta nyt hänet nähdään poseeraamassa upeissa biksukuvissa. Kuvasarjan maisemat saavat haaveilemaan kuumasta kesästä.

Alessandra Ambrosiolla on miehensä Jamie Mazurin kanssa kaksi lasta, 12-vuotias tytär Anja ja kahdeksanvuotias poika Noah. Äiti on viime aikoina tehnyt tyttärestään sometähteä, ja edessä taitaa olla malliura.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Mexican Sun 🌞

Henkilön Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) jakama julkaisu