Ashley Graham vietti syntymäpäiväänsä koronatyylillä – tästä moni voisi ottaa mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham sai tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Nainen oli pitkään äitiyslomalla, mutta nyt hän on palannut mallin töiden pariin ja takaisin näytöslavoille. Graham aloitti myös YouTubessa oman videoblogin, jossa hän esittelee sitä miten hän onnistuu yhdistämään kiireisen elämäntyylin, työt ja äitiyden.

Ashley Graham täytti juuri 33 vuotta. Suurten juhlien sijaan tähti päätti juhlistaa syntymäpäiviään vain oman perheensä kesken. Graham lähti ulos patikoimaan miehensä Justin Ervinin ja yhdeksän kuukauden ikäisen Isaac-poikansa kanssa.

Mukavan ulkoiluhetken lisäksi Ashley Graham nautiskeli suklaakakusta, joka hänelle oli loihdittu. Nainen pääsi myös rentouttavaan kylpyyn viettämään hieman omaa aikaansa luksus ihonhoitotuotteiden kanssa. ”Täydellinen syntymäpäivä poikieni kanssa”, tähti kommentoi omaa päiväänsä.