Kissa yllätti omistajansa – oppi asioimaan vessanpöntöllä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien videolla nähtyjen esimerkkien ansiosta voidaan olla varmoja siitä, että joitain kissoja pystyy kouluttamaan samalla tavalla kuin koiria. Jotkut omistajat ovat olleet jopa niin onnekkaita, että he ovat onnistuneet opettamaan kissaansa asioimaan vessanpöntöllä.

Nyt YouTube-videolla nähdään kuitenkin tilanne, jossa kissa pääsi yllättämään taidoillaan itse omistajansakin. Kissan omistaja oli ihmetellyt kissan istumista vessanpöntöllä niin paljon, että hän ikuisti tilanteen videolle. Kissa oli oppinut tekemään tarpeensa suoraan pönttöön ja hyppäsi takaisin lattialle suoritettuaan pissaamisensa loppuun.

Kissan vessanpöntölle opettamiseen on olemassa jo erilaisia apuvälineitä, joiden avulla kissan pystyy opettamaan vähitellen pöntölle. Nyt videolla nähdään omistajan mukaan kuitenkin sellainen kissayksilö, joka on itse oppinut tämän ihmisiä ilahduttavan taidon.