Nainen söi 15 vuotta vain ranskalaisia ja nugetteja – sai viimein apua hypnoosista

Ohhoh! Ruoka Terveys · Tim Isokivi

Huonoista ja epäterveellisistä tavoista on joskus mahdollista päästä eroon hypnoosin avulla. Erään brittiläisen nuoren tapauksessa hypnoosista oli apua terveellisempään ruokavalioon totuttelussa.

19-vuotias Rebecca Giddins suostui nelivuotiaasta lähtien syömään ainoastaan kananugetteja ja ranskalaisia perunoita. Voimisteluvalmentajana työskentelevän nuoren naisen mukaan pelkkä muiden ruokien näkeminenkin saattoi saada hänet voimaan pahoin. Giddins oli mielummin nälissään kuin söi muita ruokia, tilasi ravintoloissa vain lasten listan annoksia, ja ystävien luona vieraillessa hänellä täytyi olla mukanaan omat eväät.

Lopulta Rebecca Giddins kääntyi hypnoterapeutti Felix Economaskisin puoleen. Skeptisyydestään huolimatta hän kykeni jo ensimmäisen sessionsa jälkeen kokeilemaan päivittäin uusia ruokia ilman kakomisreaktiota. Giddins on uskaltanut syödä muun muassa hedelmiä, kasviksia, makkaraa ja jopa kammoamaansa juustoa.

– Olen pystynyt kokeilemaan vähintään kahta uutta ruokalajia joka päivä. Tavoitteenani on kyetä lopulta syömään sunnuntaipaistia, Giddins kuvailee Daily Mailin mukaan.