Meghan Trainor esitteli luottotuotteensa – näillä meikki syntyy 10 minuutissa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Meghan Trainor tunnetaan muun muassa hänen All About That Bass ja Me Too -hiteistään. 26-vuotias hittinikkari ilmoitti aiemmin ilouutisen sosiaalisessa mediassa kertomalla, että he odottavat miehensä kanssa ensimmäistä lastaan.

Raskaana oleva Meghan Trainor on nyt esitellyt oman kauneusrutiininsa Allure-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla. Kiireinen poptähti tulee olemaan entistäkin kiireisempi vauvan syntymän jälkeen, minkä vuoksi nopea meikkaaminen on taito, joka tulee olemaan vielä jatkossakin kullan arvoinen.

Nainen rakastaa aurinkorasvaa, minkä vuoksi hän käyttääkin sellaista kosteusvoidetta ja meikkivoidetta, jotka sisältävät uv-suojan. Meghan Trainor kertoo huomanneensa, että mitä vähemmän hän nykyään käyttää meikkiä sitä söpömmältä, nuoremmalta ja raikkaammalta hän näyttää. Sen vuoksi tähti pyrkiikin aina tekemään melko luonnollisen meikin kasvoilleen.