Busy Philipps ollut 13 vuotta naimisissa – paljasti pitkän liiton salaisuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Busy Philipps muistetaan monista komediaelokuvista, mutta suurelle yleisölle hän on tullut tunnetuksi upeista sivurooleista Freaks and Geeks ja Dawson’s Creek -televisiosarjoissa. Nyt nainen paljasti haastattelussa pitkän avioliittonsa salaisuuden.

Hollywood-näyttelijöiden keskuudessa pitkät avioliitot ovat melko harvinaisia. 40-vuotias Busy Philipps on kuitenkin ollut onnellisesti naimisissa aviomiehensä Marc Silversteinin kanssa jo yli 13 vuotta. Pariskunnalla on myös kaksi lasta, 11-vuotias Birdie ja kuusivuotias Cricket.

Busy Philipps kertoi Life & Style -lehdelle, että heidän pitkän ja onnellisen avioliittonsa salaisuus on yksinkertainen. Pitkässä suhteessa täytyy hyväksyä se, että kumpikin muuttuu. Oman kumppaninsa kasvamiselle ja muuttumiselle pitää myös osata antaa tilaa. Samalla myös parisuhde voi muuttua vuosien saatossa, mutta Philippsin mukaan on tärkeää muistaa, että erilaisten vaiheiden läpi tulee mennä yhdessä.