Helsingin poliisi etsii lapseen osunutta autoilijaa – töytäisi pyöräilijää Helsingin Vartiokylässä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Harmaan henkilöauton kuljettaja töytäisi yhdeksänvuotiaan polkupyöräilijän kumoon Vartiokyläntien ja Riskutien risteyksessä Helsingin Vartiokylässä viime viikon torstaina 29. lokakuuta. Onnettomuus tapahtui aamulla kello 08:00-08:15. Liikenneonnettomuudesta on tehty rikosilmoitus ja asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisin tietojen mukaan polkupyörää ajaneelle lapselle ei aiheutunut tilanteessa vakavia vammoja. Autoilijalla on ollut liikennemerkin osoittama väistämisvelvollisuus tapahtumapaikalla. Poliisi tavoittelee nyt julkisen tiedotteen avulla henkilöauton kuljettajaa. Poliisiin voi olla yhteydessä puhelimitse virka-aikana 0295 475 153 tai sähköpostitse analyysi.helsinki@poliisi.fi.

– Poliisi pyrkii selvittämään henkilöauton kuljettajan henkilöllisyyden. Ilmoituksen mukaan henkilöauton kuljettaja oli noin 60-vuotias mies, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Korhonen Helsingin poliisilaitokselta.