Julianne Houghin ex-mies Brooks Laich on oppinut käsittelemään surua: ”Itken jatkuvasti”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssija ja näyttelijä Julianne Hough ja entinen jääkiekkoilija Brooks Laich ilmoittivat kesällä eroavansa. Lähes kolmevuotinen avioliitto päättyi asumuseroon, jota jatkui viiden kuukauden ajan. Nyt Julianne Hough on viimein tehnyt lopullisen päätöksen eron suhteen ja laittanut avioeropaperit eteenpäin.

NHL-tähtenä tunnettu Brooks Laich kertoi pitämässään How Men Think -podcastissa, että hän on viimein oppinut käsittelemään tunteitaan. Aktiivisen jääkiekkouransa aikana mies oli tukahduttanut kaikki negatiiviset tunteet kuten surun, mutta nykyään hän haluaa kunnioittaa tunteitaan ja antaa niiden tulla sellaisina kuin ne ovat.

Brooks Laich kertoi olevansa nykyään hyvin herkkä itkemään. ”Itken jatkuvasti ja se on ihanaa. Itkeminen on asia, jonka olen oppinut koirieni menehdyttyä”, mies kommentoi People-sivuston mukaan. Lähipiiri on kertonut Laichin olevan myös hyvin surullinen eron vuoksi, koska hän yritti kaikkensa saadakseen Juliannen takaisin.

https://www.instagram.com/p/CENBTH7HLHX/

https://www.instagram.com/p/CGs00PuM3K9/