Sofia Richie seksikkäässä nahkapuvussa – villitsee kuumana kissanaisena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina toimiva Lionel Richien tytär Sofia Richie täytti hetki sitten 22 vuotta. Paikalla ei nähty yhtäkään Kardashianin siskosta tai Scott Disickiä, jonka kanssa Richie lopetti suhteensa juuri ennen merkkipäiväänsä. Nyt Richie näyttää kuitenkin lämmittäneen ystävyyssuhteensa ainakin Kendall Jenneriin, jonka suuriin syntymäpäiväjuhliin tähti oli osallistunut.

Kendall Jenner järjesti suuret satahenkiset syntymäpäiväjuhlat Halloween-viikonloppuna. Sofia Richie lähti juhlimaan todella seksikkäässä puvussa, jossa hän esitti kissanaista. Puvussa oli paljon avonaisia yksityiskohtia, jotka esittelivät paljasta ihoa tähden keskivartalosta.

Sofia Richien asu koostui nahkaisista käsineistä, rintaliiveistä, repaleisista nahkahousuista ja remmeistä. Asun kruunasi vielä nahkaiset saappaat ja päähine, joka peitti osan naisen kasvoista ja antoi hänelle kissan korvat. Lisää näyttävyyttä pukuun toi tähden pitkä vaalea ponihäntä naisen otettua hiustenpidennykset.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Halle Berry cat woman 🐱

Henkilön Sofia Richie (@sofiarichie) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Till next year 🕸🕷

Henkilön Sofia Richie (@sofiarichie) jakama julkaisu