Suomen paras lomakohde löytyy Hyvinkäältä – Hotel Sveitsi voitti myös viime vuonna

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomalaiset ovat panostaneet tänä vuonna kotimaan matkailuun ja monet ovat retkeilleet tai roadtripanneet pitkin Suomen neidon tieverkostoa. World Travel Awards -kilpailu on palkinnut nyt vuoden 2020 parhaat matkakohteet ja majoitusalan yritykset.

Hyvinkäällä sijaitseva Hotel Sveitsi on valittu Suomen parhaaksi lomakohteeksi. Hotel Sveitsi on moderni elämyshotelli keskellä matkailu- ja vapaa-ajanaluetta Etelä-Suomessa. Hotellin kanssa saman katon alta löytyy kokonainen viihdekeskus. Sveitsissä voit käydä elokuvateatterissa, sisäaktiviteettipuistossa, kuntosalilla, kauneushoitolassa, pakopelihuoneissa ja yhdyskäytävää pitkin pääsee helposti myös vierailemaan Hyvinkään uimalassa.

Hotel Sveitsin ympäristössä on luonnonpuisto ja ulkoreittejä. Hurjapäisimmät kiipeilevät seikkailupuiston köysiradoilla ja nauttivat vauhdin huumasta jääkautisen suppakuopan yli rakennetulla vaijeriliukuradalla. Hotel Sveitsi on osa yksityisomisteista Primehotels Oy:tä.