Busta Rhymes teki paluun hiphopin pariin – esitteli samalla uuden ulkonäkönsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ysärin suurimpiin hiphop-tähtiin kuuluva Busta Rhymes on tehnyt paluun musiikin pariin. Kerroimme aiemmin hänen tehneen suuren elämäntapamuutoksen ja panostaneen terveyden lisäksi myös uuteen ulkonäköön. Mies on laihduttanut 45 kiloa ja korvannut läskiä lihaksilla.

Mies sairastui viime vuonna ja tämä oli herätys terveellisimpiin elämäntapoihin. Hän päätti, että julkaisee uutta musiikkia vasta, kun on saanut itsensä kokonaisvaltaisesti parempaan kuntoon. Se hetki on nyt. Katso kuva tästä.

Extinction Level Event 2: The Wrath of God on Busta Rhymesin viimeisin albumi. Levy ilmestyi 30. lokakuuta. Mies on käyttänyt korona-ajan tehokkaasti.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

THANK YOU FOR THIS MOMENT @originaltrillian I LOOOOVE YOU SO MUCH MY YOUNG KING!!👑👑👑👑👑👑👑👑 I NEVER WANTED NOTHING MORE IN THIS WORLD THAN TO MAKE MY FAMILY PROUD, MAKE MY CHILDREN PROUD!!! I STILL HAVE WORK TO DO AS A FATHER BUT THE GREATEST REWARD IS WHEN YOUR CHILDREN IS PROUD OF YOU!!! THESE ARE TEARS OF JOY THAT Y’ALL ARE BEARING WITNESS TO AS WHICH IN TURN MAKES ME FEEL LIKE I’M SECURING MY GREATEST WIN!!! I NEVER WANTED TO WIN THIS BAD FOR NOTHING IN MY LIFE OTHER THAN THIS MOMENT THAT I’M EXPERIENCING RIGHT NOW TO HAVE MY GREATEST BODY OF WORK DEAMED A CLASSIC AND A MASTERPIECE AND MOST IMPORTANTLY HAVE MY CHILDREN THE MOST PROUD OF THEIR FATHER AND ROOTING FOR ME AND BEING MY GREATEST SUPPORTERS IN THE WORLD!!!! @oldmanebro THANK YOU FOR BEING MY BROTHER FOR OVER 20YRS AND PROVIDING WITH ME WITH THE OPPORTUNITY TO BE HONEST, VULNERABLE AND SHARE ME AND MY FAMILY’S TRUTH!!! THANK YOU @RAPSODY & @9THWONDER @heather__victoria & @khrysis_ FOR HELPING PAINT THIS PICTURE FOR WORLD TO EXPERIENCE!! #BESTICAN FT. @rapsody Prod. By @9thwonder IS ON #ELE2THEWRATHOFGOD & #ELE2THEWRATHOFGODRELOADED WITH 4 MORE BANGERS ADDED TO THE CLASSIC/MASTERPIECE ALBUM AVAILABLE AND STREAMING EVERYWHERE RIGHT NOW!!! Click link in Bio‼️‼️‼️‼️

Henkilön Busta Rhymes (@bustarhymes) jakama julkaisu