Ivanka Trump harkitsee paluuta realitytähdeksi – työtarjouksia satelee jo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ivanka Trumpin työt valkoisessa talossa saattavat olla päättymässä, mutta Yhdysvaltojen istuvan presidentin tyttärellä saattaa olla tiedossa jo uusi ura. Häntä yritetään kosiskella tekemään paluuta realitytelevision pariin.

Koko Trumpin perheen kerrotaan jo saaneen runsaasti tarjouksia televisiotuottajilta uusista ohjelmista. Erityisesti tarjouksia on saanut Donald Trumpin tytär, Ivanka. Hänen kerrotaan OK!-sivuston mukaan olevan kiinnostunut kehittelemään ja esiintymään sarjoissa, jotka olisivat lähempänä Leijonan luola ja Diili -sarjoja kuin Tanssii tähtien kanssa tai Täydelliset naiset -realitysarjoja.

Donald Trump ja hänen lapsensa olivat ennen hänen presidenttikauttaan tuttu näky realitytelevisiosta. Donald Trump toimi usean vuoden ajan Diili-ohjelman päätuomarina. Sarjan tuomareina nähtiin osalla kausista myös Ivanka sekä Donald Trumpin Donald Jr. ja Eric -pojat.