Nutella-fanien unelma – jättimäinen tryffeli sisältää levitettä litrakaupalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nutella on hasselpähkinäsuklaalevitettä, jota moni käyttää leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Osa ihmisistä lusikoi suklaista herkkua myös paahtoleivän päälle. Nyt videolla nähdään Nutellaa rakastavien ihmisten päiväunien kohde, kun valtava Nutella-pallo halkaistaan keskeltä kahtia.

Nutellapäivän kunniaksi Tchella Patisserie -leipomo valmisti jättimäisen suklaatryffelipallon, joka täytettiin Nutella-levitteellä. Leipomon jakamalla Instagram-videolla nähdään miten Nutella-pallo halkaistaan puukolla. Pallon sisältä alkaa valumaan kauniin kiiltävää pähkinäsuklaalevitettä, jota tekisi mieli syödä sellaisenaan suoraan lusikalla pallon sisältä.

Nutella on maailmanlaajuisesti tunnettu hasselpähkinäsuklaalevite, jota moni himoitsee päivittäin. Tunnettu levite tuntuu jakavan mielipiteitä. Joko suklaalevitteen viehätystä ei ymmärretä lainkaan tai sitten siitä nauttiva ei ole saada herkusta tarpeekseen.