Kanye West sai presidentinvaaleissa 60 000 ääntä – ehdokkaana myös vuonna 2024

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa on käynnissä jännittävät presidentinvaalit, joissa moni on lähtenyt äänestämään ensimmäistä kertaa. Myös räppäri Kanye West oli ehdolla Yhdysvaltain presidentiksi, mutta hänen kannatuksensa jäi kuitenkin melko pieneksi.

Kanye West äänesti itsekin ensimmäistä kertaa vasta näissä presidentinvaaleissa ja kertoi äänestäneensä tietenkin itseään. People-sivuston mukaan Kanye West sai yhteensä noin 60.000 ääntä, joka on 160 miljoonasta annetusta äänestä vain 0,037 prosenttia.

Räppärin huono tulos ei yllättänyt, koska 43-vuotias lähti melko vajaalla kampanjalla ja liian myöhään mukaan ehdolle. Hän ei kuitenkaan itse ole tästä lannistunut vaan ilmoitti jälleen sosiaalisessa mediassa palaavansa ehdolle uudelleen vuonna 2024.