Kim Kardashianin kuva ahdistaa faneja – asu peittää liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloween-viikonlopun aikana moni julkkis osallistui useampiinkiin juhliin ja sai tilaisuuden pukeutua moniin eri asuihin. Juuri 40 vuotta täyttänyt realitytähti Kim Kardashian nähtiin tänä vuonna niin erikoisissa asuissa, että ne onnistuivat aiheuttamaan tähden fanienkin joukossa hämmennystä.

Aiempina vuosina Kim Kardashian on aina nähty todella seksikkäissä ja paljastavissa asuissa, jotka yleensä korostavat hänen kuuluisia kurvejaan. Tänä vuonna Kardashian nähtiin muun muassa Big Cat Rescue -eläinsuojan johtajaksi Carole Baskiniksi ja jättimäiseksi hämähäkiksi. Hämähäkkiasu naisen mukaan toimi apuna tähden hämähäkkipelkoon.

Viimeisin Kim Kardashianin esittelemä asu oli punainen kokovartalopuku, jonka päällä oli punainen samaa kangasta oleva mekko. Puvussa oli myös tiukka huppu, joka peitti naisen kasvot kokonaan. Ilmeisesti peittävän puvun tuli tarjota naiselle samalla hengityssuojaimen omaisen suojan juhlissa, mutta lähinnä se on aiheuttanut vain hämmennystä Kardashianin seuraajissa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Halloween 2020

Henkilön Kim Kardashian West (@kimkardashian) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Spiders 🕷 Halloween 2020 🕷#OvercomingMyFears

Henkilön Kim Kardashian West (@kimkardashian) jakama julkaisu