Kris Jenner puolustelee tyttärensä isoja juhlia: ”Jokainen yrittää parhaansa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja nousevaa mallinuraa tekevä Kendall Jenner järjesti Halloween-viikonloppuna suuret naamiaisjuhlat, jotka aiheuttivat melkoisen someraivon. Korona-ajan rajoituksista ei pidetty juhlissa kiinni, mikä on saanut monet ihmettelemään julkkisten välinpitämätöntä käytöstä.

Tällä hetkellä Los Angelesissa ihmisiä suositellaan pysymään kotona ja poistumaan vain pakollisia hankintoja varten tällöinkin turvavälejä ja maskisuosituksia noudattaen. Kendall Jenner järjesti noin 100 hengen syntymäpäiväjuhlat, joissa turvaväleistä ei ollut tietoakaan eikä vierailla ollut maskeja. Kendall Jenner on saanut juhlista paljon lokaa niskaansa, minkä vuoksi 25-vuotiaan mallin äiti Kris Jenner on nyt puolustanut häntä ja antanut oman lausuntonsa asiasta.

Kris Jenner kommentoi Elle-lehden mukaan kaikkien tekevän nyt parhaansa. ”Ihmisillä on paljon eri mielipiteitä ja kaikki voivat lopulta vain elää omaa elämäänsä, tehdä parhaansa ja tehdä niin kuin he itse kokevat olevan oikein”, Jenner kommentoi. Hän myös lisäsi, että jokainen vieras kävi ennen juhlia koronatesteissä.

Selitys ei ole silti riittänyt ihmisille, koska virallisissa ohjeistuksissa ei ole mitään myönnytyksiä, joissa kerrottaisiin suurten juhlien järjestämisen olevan sallittua mikäli vieraat testataan. Aina positiivinen koronatulos ei edes näy testeissä heti vaikka henkilö olisikin saanut tartunnan ja voisi jo tartuttaa muita.