Chelsea Handler rinnat paljaana somessa – kertoi siten äänestäneensä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen koomikko ja televisiotähti Chelsea Handler tunnetaan muun muassa Netflixin Chelsea-keskusteluohjelman juontajana. Tähti on tullut tunnetuksi myös huomiota herättävästä somepresenssistään.

Chelsea Handler on monien muiden amerikkalaisten tavoin äänestänyt maan presidentinvaaleissa ja paljastanut asian Instagramissa. CHelsea Handlerin tapauksessa paljastus tapahtui videolla, jossa hän poseeraa yläosattomissa rintojen päällä olevia I Voted -tarroja lukuunottamatta. Tähti vitsaili olevansa pahoillaan sisarustensa lapsille vilauttelustaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Chelsea Handler jakaa rohkeaa materiaalia sosiaalisessa mediassa. Televisiotähti on tullut tunnetuksi humoristisista ja leikkimielisistä topless-kuvistaan, joissa hän on riisunut vaatteitaan erilaisisten syiden varjolla.