Katie Price pyytää faneilta apua kuntoiluvälineiden löytämiseen – Harvey-poika painaa jo 180 kiloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Povipommi Jordanina aiemmin kuuluisuuteen noussut Katie Price on viiden lapsen äiti. Pricen vanhimman pojan, 18-vuotiaan Harveyn, terveydentila on alkanut nyt huolestuttamaan naista niin paljon, että hän on lähtenyt pyytämään apua omilta seuraajiltaan sosiaalisessa mediassa.

Harvey on autistinen ja hän sairastaa Prader-Willin oireyhtymää, minkä lisäksi hänellä on myös hermostollinen poikkeama. Harveyn ylipaino on myös alkanut tuottamaan uusia ongelmia. Katie Price kertoi Instagram-kanavallaan poikansa painavan jo yli 180 kiloa, minkä vuoksi hän etsiikin nyt kuumeisesti kuntoiluvälineitä.

Katie Price pyysi faneiltaan neuvoa siihen mistä hän voisi vuokrata kuntoiluvälineitä, joiden avulla Harvey voitaisiin saada kuntoilemaan kotona. Price etsii etenkin juoksumattoa ja soutulaitetta, joiden avulla hän voisi saada Harveyn viimein liikkeelle.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Best mummy ever 💕 © Backgrid

Henkilön Harvey Price (@officialmrharveyprice) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Family 💚

Henkilön Harvey Price (@officialmrharveyprice) jakama julkaisu