Taivaan vallat! Jessica Alves esiintyi seksikkäänä enkelinä – halkio paljasti pakaran

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmis-Ken muutti sukupuoltaan vuodenvaihteessa ja on kertomansa mukaan viihtynyt uudessa olemuksessaan täydellisesti. Hän käyttää nimeä Jessica Alves ja vartalo on muokattu yltiöseksikkään naiselliseksi.

Nyt briteissä asuva, mutta ympäri maailmaa paljon matkusteleva Jessica Alves on julkaissut Instagramiin kuvia hänen Milanon reissultaan. Nainen osallistui Brendaponde-malliston kuvauksiin poseeraamalla kameroille monessa eri asukokonaisuudessa. Hänet meikattiin ja stailattiin upeaksi.

Hän esiintyi muun muassa seksikästä arkkienkeliä muistuttavassa asukokonaisuudessa. Alvesin muodot pääsivät oikeuksiinsa antavassa mekossa, jonka halkio nousi vyötärölle asti. Hän on saanut runsaasti tykkäyksiä kuviin 1,2 miljoonalta seuraajaltaan.