Tesla lanseerasi oman tequilan – hinta yli 200 euroa pullolta

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tesla-yhtiö tunnetaan parhaiten sähköautojen valmistajana, mutta nyt yhtiö on lanseerannut myös oman alkoholijuoman. Yhtiö lyöttäytyi yhteen Nosotros Tequila -yrityksen kanssa tuodakseen markkinoille Tesla Tequila -juoman.

Tesla-tequilaa myydään yhtiön salamalogon muotoisessa pullossa. Sitä kuvaillaan ranskalaisissa tammitynnyreissä kypsyneeksi 100-prosenttiseksi de agave tequila anejo -juomaksi. Yhden pullon hinta on 250 dollaria, eli noin 210 euroa.

Idea Tesla-tequilasta lähti liikkeelle Elon Muskin aprillipilasta vuonna 2018, ja lopulta siitä päätettiin tehdä todellisuutta. Korkeasta hinnasta huolimatta koko markkinoille tuotu erä tequilaa myytiin loppuun vain tunneissa. Trokarit ovat sittemmin alkaneet kaupittelemaan avaamattomia pulloja juomaa internetissä jopa tuhannen dollarin kappalehintaan.