Hulvaton video – robottikoira tarjoili olutta ravintolassa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Boston Dynamics -yhtiön robottimainen Spot-koira on tullut monille tunnetuksi yhtiön videoista, joissa se esittelee ketteriä taitojaan. Nyt robottikoira on nähty liikuskelemassa Espanjan Sevillessä sijaitsevan baarin edustalla.

Spot-robotti nähtiin tarjoilemassa olutta asiakkaille La Gitana Loca -ravintolan terassilla. Hauska näky ikuistettiin viraalina sittemmin levinneeksi videoksi. La Gitana Locan kerrotaan Unilad-sivuston mukaan kokeilevan robottien käyttämistä tarjoiluun koronatartuntojen vähentämiseksi.

Boston Dynamics toi syyskuussa Spot-robottikoirat myyntiin myös Euroopassa. Niitä on käytetty myös hieman haastavimpiin tehtäviin, kuten taannoin säteilytasojen mittaamiseen Tsernobylin alueella.