Räppäri Lil Wayne tuki Donald Trumpia – kuvankaunis tyttöystävä jätti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen New Orleansista kotoisin oleva Lil Wayne on jätetty puolueellisten mielipiteiden vuoksi. Tyttöystävä, malli Denise Bidot, on saanut tarpeekseen miehen tempauksista ja Donald Trumpin ihannointi katkaisi kamelin selän lopullisesti.

Lil Wayne, eli Dwayne Michael Carter Jr., julkaisi äsken sosiaaliseen mediaan kuvan tapaamisestaan Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin kanssa. Bidot ilmaisi, että ei voi ymmärtää poikaystävänsä puoluekantaa, vaikka kehottikin ihmisiä äänestämään äsken järjestetyissä presidentinvaaleissa. Lähipiirin mukaan Trumpin ihannointi ei ollut pelkästään eron syynä, mutta iso osa sitä, Love B Scott uutisoi.

Sekä 38-vuotias räppäri että hänen 34-vuotias tyttöystävänsä ovat lopettaneet toistensa seuraamisen sosiaalisessa mediassa. Denise Bidot on floridalainen plus-kokoinen huippumalli. Hän on ensimmäinen runsasmuotoisempi nainen, joka on kävellyt New York Fashion Weekin catwalkilla. Hän on sittemmin poistanut Instagram-tilinsä.