Upea lihava elämäni -tähti erosi – kihlattu petti ja saattoi toisen naisen raskaaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty Upea lihava elämäni -sarjaa seuraa ylipainoisen tanssija Whitney Way Thoren elämää. Whitney kihlautui hiljattain Chase Severinon kanssa. Valitettavasti kihlaus on nyt purettu.

Sarjan trailerilla nähdään, kuinka Whitney Thore saa tietää Sverinon pettäneen häntä. Mies on kaiken lisäksi saattanut toisen naisen raskaaksi. Epäilykset alkoivat, kun mies ei suostunut muuttamaan Pohjois-Carolinan Wilmingtonista Whitneyn luokse Charlotteen. Koronavirus loi osaltaan lisähaastetta suhteelle.

Lopulta selvisi, että Chase Severino on ollut uskoton. Tilanne on vaikea, koska Whitney ehti jo suunnitella häitä sekä haaveilla oman perheensä perustamisesta. Onneksi hänellä on uskollinen lähipiiri edelleen ympärillään.