Yliopistoa lahjonut Hollywood-näyttelijä vankilassa – ihmisraunio jo muutaman päivän jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Lori Loughlin ja hänen aviomiehensä Mossimo Giannulli on tuomittu petoksesta vankeusrangaistukseen, korvausten maksamiseen ja yhdyskuntapalvelukseen. Pariskunta maksoi puoli miljoonaa dollaria eteläkalifornialaiselle yliopistolle tyttäriensä opiskelupaikoista. Kyseessä oli lahjus.

Nyt 55-vuotias Lori Loughlin on aloittanut 60 päivän pituisen vankeusrangaistuksensa, jotta hän pääsee jouluksi takaisin kotiin. Joogaa, pilatesta ja meditointia ahkerasti harrastava nainen on valmistautunut rangaistukseen koko kesän ajan. Silti vankilaelämä iski vasten Hollywood-tähden kasvoja. Hänen kerrotaan pelkäävän jatkuvasti, Us Weekly uutisoi.

Lori Loughlin teki sopimuksen kahden kuukauden vankeustuomiosta, 150.000 dollarin sakkorangaistuksesta ja hän joutuu tekemään sata tuntia yhdyskuntapalvelusta. Mossimo Giannulli puolestaan joutuu viideksi kuukaudeksi vankilaan, maksaa 250.000 dollaria ja työskentelee 250 tuntia yhdyskuntapalveluksessa. Parilla on kaksi lasta.