Tyttöystävä jätti Brad Pittin – supertähti olisi halunnut jatkaa suhdetta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Brad Pittin ja saksalaisen malli Nicole Poturalskin suhteen kerrottiin taannoin päättyneen. Pariskunta alkoi tapailla toisiaan noin vuosi sitten. Suhteen aikana he ehtivät viettää paljon aikaa yhdessä ja matkustivat muun muassa Ranskaan Brad Pittin viinitilalle.

Tuoreen tiedon mukaan 27-vuotias Nicola Poturalski oli parisuhteessa se osapuoli, joka päätti lopettaa suhteen. Poturalski oli sitä mieltä, että 56-vuotiaan Brad Pittin elämä on liian monimutkaista tällä hetkellä heidän parisuhteelleen.

Brad Pitt oli hyvin ihastunut nuoreen kaunottareen eikä olisi vielä halunnut päättää suhdetta. In Touch -sivuston mukaan Pitt oli hyvin harmissaan suhteen päättymisestä, koska hänen mielestään heidän juttunsa olisi voinut toimia. Pitt ei kuitenkaan kadu mitään ja on päättänyt iloita siitä asiasta, että suhde ylipäätään tapahtui.

https://www.instagram.com/p/CHSXtGTDvZu/