Temptation Islandin Eveliina juhli rintojensa synttäreitä ”Onnea rinnoilleni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille taannoin Temptation Island -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat päästyään kuvausmatkalta yhdessä takaisin Suomeen. Julkkisparin elämää saadaan seurata nykyisin sosiaalisessa mediassa.

Nyt Eveliina on juhlistanut etelän auringon alla rintojensa synttäreitä ja julkaissut siitä myös päivityksen somessa. Pari vuotta sitten hän kävi pienentämässä rintojaan leikkauksella, ja tulokset puhuvat puolestaan. Eveliina vaikuttaa itsekin olevan tyytyväinen lopputulokseen. Taannoin hän kritisoi somen aikaansaamia ulkonäköpaineita.

– Nyky somemaailma luo paljon ulkonäköpaineita, kun Instagram on täynnä bikinimallien kuvia ja siloteltuja ihoja. Oikeasti vika ei ole edes sinussa, vaan niissä ihanteissa mitä meille luodaan. Sen vuoksi saatetaan pitää jopa normaalia painoa ja jokaiselta tietyssä asennossa löytyviä vatsamakkaroita lihavuutena, Eveliina kirjoitti taannoin.

– Isoin ongelma on kuitenkin pään sisällä, eikä silmien välissä. Siitä kertoo jo sekin, kuin esimerkiksi ihanne kroppa on ympäri maailman hyvin erilainen. Ja yleensä se on vielä sellanen, kuin suurin osa sen maan väestöstä on. Sun kropan ei tarvi olla samanlainen kuin kaikilla muilla eikä se oo silti yhtään huonompi, Eveliina jatkoi.