Coca-Colan joulurekka jää tänä vuonna varikolle – syynä koronatilanne

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Coca-Colan joulurekan on ollut maailmalla jokajouluinen näky jo 1990-luvulta saakka. Suomessakin rekka on jakanut ilmaista juomaa eri puolilla maata sijainneilla pysähdyspaikoillaan parin vuoden ajan.

Tänä jouluna Coca-Colan joulurekkaa ei kuitenkaan nähdä sen koomin Suomen kuin muidenkaan maiden teillä. Koronatilanteen vuoksi punaiset rekat pysyttelevät nimittäin varikoilla. Yhtiö kuitenkn kertoo tiedoteessaan optimistisesti toivottavansa ihmiset tervetulleeksi rekan pysähdyspaikoille ensi vuonna.

Vaikka joulurekkaa ei päästä todistamaan tänä vuonna livenä, nähdään se Coca-Colan perinteeksi muodostuneessa uudessa mainoksessa. Tämänvuotisen mainoksen on ohjannut muun muassa Thor: Ragnarök, Jojo Rabbit ja What We Do in the Shadows -elokuvista tunnettu uusiseelantilainen Taika Waititi.