Pussycat Doll esitteli biksukurvinsa – rannalla ja kuhertelemassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Nicole Scherzinger tunnetaan 2000-luvun alkupuolella suureen suosioon nousseen The Pussycat Dolls -tyttöbändin keulakuvana. Yhtye on tehnyt tänä keväänä paluun julkaistessa pitkästä aikaa uutta musiikkia. Mittava kiertue jäi kuitenkin koronaviruksen myötä tekemättä ainakin sovitun aikataulun puitteissa.

Scherzinger on viime päivinä esitellyt somessa miten hän kuluttaa aikaansa oman miehensä Thom Evansin kanssa. Pariskunta on kuvannut hyväntuulisia treenivideoita, joilla he toivovat onnistuvansa inspiroimaan myös muita liikkumaan kotonaan. Nyt heidät nähdään kuitenkin myös intiimeissä tunnelmissa, ja samalla Nicole poseerasi myös rannalla biksuvartaloaan esitellen.

Nicole Scherzinger ja Thom Evans treenaavat yhdessä ulkona ja esittelevät erilaisia kehonpainolla tehtäviä liikkeitä. Liikkeiden suorittamiseen ei tarvita lisäpainoja tai mitään muitakaan apuvälineita. Osa liikkeistä tosin muuttuu huomattavasti mielekkäämmiksi treenikaverin avulla.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Happy Sunday everyone! 💙

Henkilön Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) jakama julkaisu