Madison Louch DJ Madds hankki asunsa aikuisviihdekaupasta? Upeat kuvat leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee usein rohkeita kuvia.

Tällä kertaa DJ Madds poseeraa paljastavassa alusasussa, joka voisi hyvin olla peräisin esimerkiksi aikuisviihteeseen keskittyneestä kaupasta. Asussa on normaalien osien lisäksi myös mustia remmejä, jotka saavat sen näyttämään hieman tavallista tuhmemmalta.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.