Katie Price ja Carl Woods ottivat parisuhdetatuoinnit – tatuoivat toistensa kasvot omiin käsivarsiinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja realitytähti Katie Price joutui taannoin valitettavaan onnettomuuteen lomamatkallaan. Tähti putosi huolimattomasti kiipeilyseinältä ja mursi kummatkin nilkkansa, minkä lisäksi jalkapöydät ja kantapäät vaurioituivat pahasti. Nainen toipuu tällä hetkellä pitkästä leikkauksesta ja liikkuu vielä noin puolen vuoden ajan pyörätuolilla.

Katie Price on yrittänyt vastoinkäymisistä huolimatta pysyä positiivisena. 42-vuotias nainen onkin sanonut, että 31-vuotias poikaystävä Carl Woods on ollut hänelle korvaamaton tuki ja turva. Nyt pariskunta on päättänyt ikuistaa rakkautensa heidän iholleen tatuointien muodossa.

Katie Price ja Carl Woods ottivat yhdessä parisuhdetatuoinnit. Price tatuoi käsivarteensa Woodsin kasvot ja samoin mies tatuoi käteensä Pricen kasvot. Yleensä tällaiset tatuoinnit tietävät huonoa onnea suhteelle, mutta pariskunta näyttää kuitenkin olevan hyvin varmoja päätöksestään. Katie Price halusi nimenomaan suuret kasvokuvat nimitatuointien sijaan, koska pienet tatuoidut nimet on helpompi poistaa ja peittää.