Keikalla: Kylie on Kylie – striimikeikka vei 90-luvun musiikkivideoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Korona-aika on muuttanut konserttikulttuuria. Live-keikat on järjestetty turvaväleillä ihmisiä katsomoon ripotellen ja yhä useampi artisti vie esityksensä nettiin. Stara oli mukana viime viikonloppuna järjestetyllä Kylie Minoguen virtuaalikeikalla.

– Kylie Minoguen striimikeikka toi hauskan piristyksen synkkään syksyyn. Kultaiseen haalariasuun pukeutunut artisti oli kuin discoseireeni, mutta esityksen alku jäi todella valjuksi. Laservalot ja säihkyvät puvut olisivat kaivanneet räjähtävää energiaa heti ensimmäisille minuuteille, kertoo keikalla mukana ollut toimittaja.

Konsertti käynnistyi parin ensimmäisen biisin jälkeen. Television kautta välittynyt tunnelma nosti mieleen musiikkikanava MTV:n kulta-ajat. Kylie Minoguen keikka oli kuin tunnin pituinen musiikkivideo ilman välispiikkejä. Lähetyksen aikana kuultiin vanhoja tuttuja kappaleita, mutta myös uuden Infinite Disco -albumin makupaloja. Discon musiikkigenre on totisesti tullut takaisin ja se on mahtavaa hyvän tuulen musiikkia vaikeiden aikojen keskelle.

– Tunnin pituinen show loi eräänlaista baaritunnelmaa omaan olohuoneeseen. Esityksestä kuitenkin puuttui interaktiivisuus ja kommunikointi. Kylien kanssa laulanut house gospel -kuoro oli ylivoimaisesti koko keikan paras osio. Kylie hämmästyttää upealla olemuksellaan vielä 52-vuotiaana, mutta harmikseni hänen striimattu esityksensä jäi kokonaisuudessaan pintaraapaisuksi. Laulajan uusin levy lupaa paljon, mutta Kylie sopii paremmin isoille keikka-areenoille kuin pienelle ruudulle.