Mies käytti samoja lottonumeroita 35 vuotta – voitti lopulta miljoonien potin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

On olemassa satunnaisia lottonumeroita käyttäviä ihmisiä ja niitä, jotka suosivat jokaisella kerralla samoja numeroita. Nyt samojen numeroiden käyttäminen on johtanut jättipotin voittoon Yhdysvalloissa.

Mainen Windsorissa asuva Gregory McAllister kertoo käyttäneensä samoja lottonumeroita jo 35 vuoden ajan. Ensi kertaa hän käytti 02-09-16-27-30 -numeroyhdistelmää 27. syntymäpäivänään. Taannoin miestä viimein onnisti.

McAllister voitti Tri-Star Megabucksin Megaball-lotosta 28. lokakuuta 3,2 miljoonaa dollaria. Mies on työskennellyt viimeisten 20 vuoden ajan kotkylänsä Sarah’s Cafe -baarissa, eikä aio paikallisen Booth Bay Register -lehden mukaan lopettaa töitään voitosta huolimattakaan. Hän tosin suunnittelee tekevänsä jatkossa muutaman vuoron vähemmän.