Nainen valmisti lihapullapastaa kahvinkeittimellä – koemaistajien ilmeet kertovat kaiken

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset jakavat usein omia ruokavinkkejään ja parhaimpia reseptejään sosiaalisessa mediassa. Nyt eräs TikTok-käyttäjä on kuitenkin saanut sovelluksessa suosiota videoilla, jotka saavat lähinnä kylmiä väreitä aikaan omilla epämääräisillä kokkailuillaan.

Mestarikokiksi itseään tituleeraava Juliette on saavuttanut TikTok-sovelluksessa suuren suosion erikoisilla ruoanlaittovideoillaan, joissa nähdään miten muun muassa hotdog valmistuu pyykinpesukoneen avulla ja kuinka pihvi paistetaan leivänpaahtimessa. Tällä kerralla nainen päätti valmistaa kokonaisen aterian pelkän kahvinkeittimen avulla.

Tuoreimmalla videollaan Juliette valmistaa kahdelle koemaistajalle spagettia ja lihapullia tomaattikastikkeessa kahvinkeittimen avulla. Nainen pudottaa kahvipannuun raakoja lihapullia ja spagettia keittymään. Tomaattikastikkeen nainen käyttää kahvinkeittimen läpi ja parsakaalit höyryttyvät kahvinpurujen paikalla. Koemaistajien ilmeet kertovat sen, että ateria ei ollut kovin miellyttävän makuinen.

@itsmeju1iette

tag a friend you would make this for 😍 #foryou #cooking

♬ Spongebob – Dante9k