Janita Lukkarisen sydäntäsärkevä kuva: ”Kiitos kaikille ystäville menneistä vuosista”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parantumatonta syöpää sairastava suomalaisjulkkis Janita Lukkarinen elää elämänsä viimeisiä hetkiä. Nainen on toimitettu sairaalaan vaikeiden kipujen takia. Nyt Janita on julkaissut kuvan sairaalavuoteeltaan.

– Kiitos kaikille, olette olleet mahtavia.

Hän on kuvassa huonovointisen näköinen ja tekee sormillaan sydän-kuviota. Kuvaan on kirjoitettu: ”Kiitos kaikille ystäville menneistä vuosista”. Tämä tarkoittanee sitä, että naisen matka alkaa olla lopussa sitkeästä taistelemisesta huolimatta.

Nainen on tehnyt sairaudestaan julkisen kamppailun syöpää vastaan. Osa ihmisistä on valitettavasti kiusannut tai moittinut nettipalstoilla Janitaa tämän takia. Perättömien huhujen levittäjistä on tehty rikosilmoituksia.