Kylie Jenner herutteli peilin edessä – povekkaita selfieitä ilman paitaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Kylie Jennerillä on oma hiustiimi, maskeeraajat ja stailaajat, jotka pitävät huolen siitä, että nainen näyttää aina parhaalta mahdolliselta versiolta itsestään. Kardashianit-sarjasta tutuksi tulleen tähden sosiaalinen media on pullollaan ammattilaisvalokuvaajien ottamia kuvia, mutta toisinaan hän palaa kuitenkin perusasioiden äärelle ja julkaisee itse ottamiaan otoksia.

Kylie Jenner päätti nyt julkaista omalla puhelimellaan peilin kautta napattuja kuvia. 23-vuotias nainen on pukeutunut vaaleisiin rintaliiveihin ja rentoihin verryttelyhousuihin, mutta jättänyt kokonaan paidan pukematta. Tähti näyttää olevan melko tyytyväinen peilikuvaansa esitellessään paljasta vatsaansa ottamissaan kuvissa.

Tuttuun tyyliinsä naisen meikki on täysin virheetön, minkä lisäksi tähden kotoisaan tyyliin ripauksen luksusta tuo valtavan pitkät hiustenpidennykset, jotka yltävät Kylie Jennerin takapuoleen saakka. Kuvien kommenttikenttä täyttyi totuttuun tapaan nopeasti liekki-emojista ja ylistävistä kehuista.