Julkkiskampaaja loihti TikTok-tähdelle uuden tyylin – Charli D’Amelio ihastui pinkkiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Omaa videoblogia YouTubessa pitävä parturikampaaja Brad Mondo on niittänyt paljon suosiota videoillaan, joilla hän arvostelee muiden ihmisten tekemiä ja kuvaamia kotiparturointeja. Miehellä on omalla kanavallaan 6,33 miljoonaa seuraajaa, jotka pääsivät nyt näkemään kun Mondo itse loihtii tyylimuutoksen asiakkaalleen.

Brad Mondon asiakkaana ei ollut kuka tahansa nuori nainen vaan TikTok-sovelluksessa megasuosion saavuttanut tähti Charli D’Amelio. Brad Mondo päätti loihtia tanssijalle täysin uuden hiustyylin, johon lisättiin räväkkyyttä kirkkaan pinkillä hiusvärillä.

Brad Mondo lyhensi hieman Charli D’Amelion hiuksia ja värjäsi niiden alaosan pinkillä hiusvärillä. Väri tuotiin myös kehystämään D’Amelion kasvoja miehen värjätessä pienet pinkit osiot myös etuhiuksiin. Charli D’Amelio tuntui todella pitävän uudesta hiustyylistään, minkä perusteella muutosta voisi sanoa melko onnistuneeksi.