Taapero esitti nukkuvansa – valvontakamera paljasti huijauksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pienetkin lapset voivat olla varsin nokkelia yrittäessään huijata vanhempiaan. Hauskalla viraalivideolla todistetaan taaperon yöllisiä seikkailuja, jotka alkavat aikuisen silmän välttäessä.

Vauvamonitorin kuvaamalla videolla pieni lapsi näyttää nukkuvan pinnasängyssä aikuisen poistuessa hänen huoneestaan. Pian kuitenkin käy ilmi, että pienokainen vain teeskenteli olleensa unessa. Oven sulkeutuessa hänen yölliset bileet voivat jatkua.

Nopeasti ylös pompannut taapero on jo pian onnistunut kiipeämään pinnasängyn aidan ylitse. Aivan niin nokkela lapsi ei tosin kyseessä ollut, että hän olisi tiennyt joutuneensa tarkkailluksi vauvamonitorin avulla. Niinpä pienokaisen yölliset seikkailut jäävät tällä kertaa lyhyeksi.