Drew Barrymore kuvaa omaa keskusteluohjelmaa – haluaa olla oma itsensä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Drew Barrymore tuli kymmeniä vuosia sitten tunnetuksi lapsinäyttelijänä, minkä jälkeen hänen uransa Hollywoodissa lähti kunnolla käyntiin. Nykyään nainen tunnetaan näyttelemisen lisäksi myös kosmetiikka-alan yrittäjänä perustettuaan oman FLOWER Beauty -luonnonkosmetiikkasarjansa. Tällä hetkellä Barrymore on alkanut kuvaamaan myös omaa keskusteluohjelmaa, mikä on ollut naisen pitkäaikainen haave.

Drew Barrymore on ehtinyt tekemään uransa aikana todella paljon asioita ja toteuttamaan itseään. Nyt 45-vuotias kahden lapsen äiti on tekemässä omaa The Drew Barrymore Show -keskusteluohjelmaa, jonka ensimmäinen jakso tullaan esittämään Yhdysvalloissa 14. syyskuuta. Tähti on hyvin innoissaan siitä, että viimeinkin hän saa olla televisiossa oma itsensä sen sijaan, että esittäisi jotakin roolihahmoa.

Tällä hetkellä Drew Barrymore keskittyy perheeseensä ja hoitaa kahta kaunista tytärtään yksinhuoltajaäitinä. Kolme kertaa eronnut nainen vannookin, että ei enää ikinä tule menemään naimisiin kenenkään kanssa. Tähti on kuitenkin kertonut olevansa avoin rakkaudelle vaikka ei sitä tällä hetkellä aktiivisesti etsikään.