Justin Bieberin pettävän julkkispastorin salarakas: ”Olen kuin huumetta hänelle”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Justin Bieber on viettänyt runsaasti aikaa Hillsong Churchin seurakunnan parissa. Kirkossa työskentelevä julkkispastori Carl Lentz sai äsken potkut, koska petti 17 vuotta hänen kanssaan avioliitossa ollutta Laura Lentz -vaimoaan. Nyt salarakas on kertonut tarinasta oman versionsa.

– Hän oli kuin huumetta minulle. Olin huumetta hänelle, newyorkilainen 34-vuotias muotisuunnittelija Ranin kertoo.

Megakirkko Hillsong Churchin seurakunnan paimen oli tavannut salarakkaansa ensimmäisen kerran puistossa. Sen jälkeen he olivat vaihtaneet yhteystietoja. Ranin kertoo, että mies oli leveillyt salarakkaalleen hänen julkkisystävistään. Parin salasuhde oli myrskyisä, mutta täynnä intohimoa. He jäivät kiinni, kun vaimo ja seurakuntalaiset löysivät parin viestit sattumalta Carl Lentzin tietokoneelta.

Ranin uskoo, että suhde korostui pandemian myötä. Carl Lentzillä ei ollut muuta tekemistä rajoitusten aikana ja hän kaipasi jännitystä elämäänsä. New York Post pyysi miehen kommenttia, mutta hän ei suostunut kertomaan asiasta.