Juuri eronneet Lamar Odom ja Sabrina Parr romanttisilla treffeillä – juhlivat yhdessä vuosipäivää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

NBA-tähti Lamar Odom suunnitteli tyttöystävänsä Sabrina Parrin kanssa häitä ensi vuodelle. Sabrina Parr ilmoitti kuitenkin hetki sitten purkaneensa kihlauksensa, minkä myötä myös häät oli peruttu. Nyt Odom ja Parr ovat kuitenkin viettäneet romanttista treffi-iltaa yhdessä.

Sabrina Parr ilmoitti juuri Instagram-tarinassaan purkaneensa kihlauksen, mutta nyt pariskunta on kuitenkin juhlinut yhdessä kihlauksen vuosipäivää. Sabrina Parr ja Lamar Odom viettivät yhdessä yötä hotellissa, minkä lisäksi he kävivät romanttisilla treffeillä juhlan kunniaksi.

Pariskunnan hääpäiväksi oli aiemmin ilmoitettu 11. marraskuuta ja moni varmasti miettiikin nyt pitääkö päivämäärä jälleen paikkaansa. Parr kertoi aiemmin, että päätös Lamar Odomin jättämisestä oli naisen mukaan vaikea, mutta hän kuitenkin katsoi, että oli hänen ja hänen lastensa edun mukaista erota miehestä.