Nainen esiintyi FBI-agenttina saadakseen ilmaista pikaruokaa

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Georgiassa asuva nainen on jäänyt kiinni liittovaltion poliisina esiintymisestä. Syy rikokselle oli jokseenkin epätavallinen. Hän halusi ilmaista pikaruokaa paikallisesta kanaravintolasta.

Kimberly Ragsdale oli vieraillut Rockmartissa sijaitsevassa Chick-fil-A -pikaruokalassa useita kertoja valkoisella tila-autolla. Hän oli esiintynyt FBI:n agenttina ja vaatinut ilmaisia aterioita. Hän uhkasi pidättää työntekijät, mikäli he eivät olisi suostuneet hänen vaatimuksiinsa.

FBI-agentin esittäminen oli Associated Press -uutistoimiston mukaan jatkunut jopa todellisten poliisien saapuessa pidättämään häntä ravintolan parkkipaikalla. Hänen kerrotaan puhuneen paitaansa poliisin iskiessä käsirautoja kiinni, kuin esittäen siellä olleen piilotettu mikrofoni. Paikallisen poliisipäällikkö Randy Turnerin mukaan viranomaiset kyllä arvostavat heille tarjottuja ilmaisia aterioita, mutta eivät vaadi niitä työntekijöitä uhkaillen.