Kallionjyrkänne romahti mereen Kanariansaarilla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kanariansaarien La Gomerassa julistettiin viikonloppuna hätätila. Syynä oli valtavan kallionjyrkänteen romahtaminen turistien suosimalla alueella lauantaina 14. marraskuuta. Argagan rannalla tapahtunut onnettomuus ikuistui videoksi, joka on sittemmin levinnyt sosiaalsiessa mediassa.

Siinä ihmiset seuraavat kauhuissaan vierestä kuinka valtava osa kalliota romahtaa yllättäen alas. Maanvyöryn seurauksena ilmaan nousee valtava pölypilvi. La Gomeraan julistettiin pian onnettomuuden jälkeen hätätila, sillä viranomaiset pelkäävät rannalla olleiden ihmisten hautaantuneen vyöryn alle.

Paikallisia ja turisteja onkin kehotettu tarkastamaan, että heidän perheenjäsenensä ja ystävänsä ovat turvassa. Metro-lehden mukaan koko ranta on sittemmin suljettu uusien vyöryjen pelossa.