Phil Collinsin ex-vaimon raju väite: ”Hän on impotentti eikä peseytynyt kuukausiin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikko Phil Collinsin ja hänen vaimonsa Orianne Ceveyn ero on ollut paljon otsikoissa. Syynä on ollut vaimon asuttama Miamin kartano, josta nainen ei ole suostunut muuttamaan pois. Hän asuu talossa uuden ja nuoremman aviomiehensä kanssa.

Avioeroa on nyt puitu oikeudessa ja entinen pariskunta on riidellyt omaisuudesta. Orianne Cevey on kertonut, että Phil Collins käyttää reseptilääkkeitä ja alkoholia sekaisin. Hän ei ole pitänyt huolta hygieniastaan, kuten hampaiden pesusta tai suihkussa käymisestä. Hän ei peseytynyt kertaakaan vuoden 2019 jälkeen ennen elokuuta 2020.

Nainen kertoo, että 69-vuotias muusikko usein sammuu päihteitä käyttäessään. Orianne Cevey paljastaa, että Phil Collins kirjautui usein myös sairaalaan salanimellä lyötyään päänsä päihtyneenä. Hänelle tehtiin viime vuonna selkäleikkaus, jonka jälkeen muuttui masentuneeksi, väsyneeksi ja väkivaltaiseksi. Collins on käyttänyt enemmän masennuslääkkeitä ja kipulääkkeitä.

– Hän ei pystynyt harrastamaan seksiä, Cevey lisää ja kertoo Page Sixin mukaan, että muusikko on laiminlyönyt myös lapsiaan.

Kerroimme aiemmin, että Orianne Cevey on asunut 33 miljoonan dollarin kartanossa laittomasti uuden 31-vuotiaan aviomiehensä kanssa. Muusikko kertoo parin palkanneen neljä aseistettua vartijaa estämään muilta pääsyn taloon. Phil Collins ja Orianne Cevey menivät naimisiin vuonna 1999 ja erosivat ensimmäisen kerran vuonna 2006. Pari kuitenkin palasi myöhemmin jälleen yhteen, kunnes Cevey jätti Collinsin tämän vuoden elokuussa tekstiviestillä. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.