R&B-tähti Jeremih sairastui koronaan – joutui hengityskoneeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa räppäri 50 Centin kanssa yhteistyötä tehnyt R&B-artisti Jeremih taistelee parhaillaan hengestään. Yhdysvaltalainen tähti on joutunut sairaalan tehohoitoon koronatartunnan myötä.

Chicagosta kotoisin oleva Jeremih päätyi hengityskoneeseen covid-19 -taudin vuoksi. TMZ-sivuston mukaan tähden voinnin kerrotaan olevan huono. Tiedossa ei ole, kuinka kauan Jeremihillä on ollut koronavirus ja milloin hän joutui sairaalahoitoon.

Jeremihin koronatartunta tuli monien tietoon räppäri 50 Centin paljastettua asian Twitterissä. Myös monet muut Jeremihin kanssa yhteistyötä tehneet hiphop-maailman tähdet, kuten Chance the Rapper ja Big Sean toivottivat artistille sosiaalisessa mediassa parempaa vointia ja kertoivat rukoilevansa hänen puolestaan.