Jättimäinen Pringles-purkki lanseerattiin – yhtä pitkä kuin ihminen

Ruoka · Tim Isokivi

Mikäli tavanomaiset Pringles-purkit tuntuvat liian pieniltä omaan makuun, kannattaa suunnata Japaniin. Saarivaltiossa on nimittäin lanseerattu maailman pisin Pringles-purkki.

Japanin Pringles ilmoitti 11. marraskuuta olevan sinkkupäivän sijaan Pringles-päivä. Sen myötä yhtiö lanseerasi Pringles-purkin, joka on yhtä pitkä kuin perunalastumerkkiä maassa edustava 161-senttinen Fuwa-chan.

Ihmisen kokoisia Pringles-purkkeja valmistettiin toistaiseksi 11 kappaletta. Niitä jaettiin Sora News 24 -sivuston mukaan palkinnoksi kilpailussa, johon osallistuneiden piti jakaa kuva itsestään syömässä Pringlesejä ja kertoa pituutensa. Toistaiseksi tiedossa ei ole, tullaanko ihmisen kokoisia Pringles-purkkeja näkemään lähitulevaisuudessa myös Japanin ulkopuolella.

https://twitter.com/lurushaja/status/1327573218714996736