Nicole Scherzinger esitteli takapuoltaan: ”Pieni pala taivasta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger on näyttävä kaunotar, joka tunnetaan myös vahvasta äänestään. Nainen on kesän aikana hemmotellut fanejaan näyttävillä bikinikuvilla, jotka ovat jälleen saaneet jatkoa.

Nicole Scherzinger julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän kuvan, jossa hän nautiskelee ilta-auringossa uima-altaan reunalla. 43-vuotias tähti makoilee selkä kuvaajaan päin ja paljastaa takapuolensa kameralle stringmallisten bikinien ansiosta. ”Pieni palanen taivasta”, tähti kommentoi auringonottopaikkaansa.

Aiemmin Nicole Scherzinger paljasti miten seksikkäät bikinikuvat luodaan. Nainen neuvoi kuviensa yhteydessä, että upeaan lopputulokseen päästään kun vedetään vatsaa sisään, taivutetaan selkää kaarelle ja ollaan hengittämättä.